Tjedan svjesnosti o autizmu

 1. Otvorenje „Tjedna svjesnosti o autizmu“ Gradska knjižnica Slavonski Brod 27.03.2021. subota u 10h
  – Jugoslav Gojković, dr.med “Psihodinamsko viđenje autizma”
  – Monika Mitrovic, mag.psych., Josipa Erdeši, mag.psych. “Roditelji djece s teškoćama u razvoju – subjektivna procjena kvalitete života i postojećih mehanizama podrške”
 2. 28.03.2021. nedjelja u suradnji su ultramaratonskim klubom Mazator udruga Plavi cvijet organizira humanitarnu utrku „5 km podrške“ s početkom u 12 sati. Molimo sve zainteresirane trkače da dođu na početak Splavarske ulice barem 15 min prije utrke kako bi bili upisani. Također sve da se pridržavaju uputa epidemiologa te da se ne zadržavaju u neposrednoj blizini organizatora.
 3. 31.03.2021. srijeda u 17 h otvorenje novouređenog prostora za članove udruge i medije; zbog epidemiološke situacije ovaj događaj nije otvoren za širu javnost (Slavonska 71)
 4. 02.04.2021. petak „Dan svjesnosti o autizmu“ – akcija “Dan plavih balona“ članovi udruge i volonteri će u periodu od 10-13h na Korzu dijeliti informativne letke i plave balone. Podržite nas dolaskom i zavežite taj dan plavi balon za auto! Zbog epidemiološke situacije molim sve sugrađane da samo preuzmu svoj letak i balon i ne zadržavaju se u blizu štanda.

Za sve dodatne informacije dostupna sam na naznačenom broj telefona.

Unaprijed zahvaljujemo,

Iva Klarić
Glavna koordinatorica udruge Plavi cvijet
0921463188
udruga@plavicvijet.com

 • zbog ograničenog broja molimo prijave za predavanje i utrku na mail udruga@plavicvijet.hr
  Navesti puno ime i prezime sudionika.