Super junak A! 🍕🍕🍕🍕🍕
Nagrade su dostavljene! Dobar tek!

18.06.2021.


Pobjednički radovi

Bilo nam je jako teško odlučiti se za pobjednika. Prvo što smo odlučili je da iduće godine vi odlučujete o pobjedniku, ali ove godine nije bilo vremena za to. Drugo što smo odlučili da ćemo proglasiti dva pobjednika; jednog od 1. do 4. razreda i drugog od 5. do 8. razreda. Stoga pobjednici su 4.e razred OŠ Hugo Badalić – područna škola Jelas i 5.c razred OŠ Ivana Brlić Mažuranić. Čestitamo pobjednicima! Ali zahvaljujemo aposolutno svima koji su sudjelovali, radovi su prekrasni i u njih je uloženo puno truda. Mi bi smo zaista voljeli da smo Vas sve mogli nagraditi.

4.e razred OŠ Hugo BadalićUdruga Plavi cvijet

Izradi strip na temu „Superjunak A“ i počasti svoj razred s pizzom na zadnji dan škole. Udruga Plavi cvijet pod pokroviteljstvom Restoran i pizzeria Uno i Piterija Slasni Zalogaj organizira nagradni natječaj za sve osnovnoškolce u našem gradu pod nazivom „Superheroj A“. Pobjednik osvaja pizze za cijeli razred na zadnji dan škole.

🔷 Zašto „Superjunak A“?
Poremećaj iz spektra autizma je neurorazvojno stanje koje se očituje u teškoćama komunikacije, socijalizacije i obrade informacija. Biti drugačiji je teško ali bitno je zapamtiti da smo svi mi različiti i da svatko od nas može biti superheroj.

🔷 Što je Vaš zadatak?
Nacrtajte strip u kojem glavnu ulogu ima super junak s poremećajem autističnog spektra, dječak ili curica koji je drugačiji ali i poseban. Tehniku, veličinu i sadržaj stripa birate sami. Možete se prijaviti na natječaj individualno ili kao razred. Bitno je da sadržaj stripa prihvaća različitosti i individualnost.

🔷 Tko se sve može prijaviti na natječaj?
Na natječaj se mogu prijaviti svi učenici od 1.-8. razreda osnovne škole. Najbolji strip biti će objavljen na strancima udruge i nagrađene besplatnom pizzom.

🔷 Kada je rok za predaju radova?
Rok za predaju radova je 14.06.2021. godine a radovi se predaju na
mail: strip@plavicvijet.hr
ili poštom na adresu: Udruga Plavi cvijet; Baruna Trenka 2a, 35000 Slavonski Brod.
U prijavi obavezno navesti ime i prezime prijavitelja, koju školu i razred pohađate, te adresu.

Cilj natječaja je širenje svjesnosti o poremećaju iz spektra autizma te poticanje socijalne jednakosti i prava na prihvaćanje i uključenost. S nestrpljenjem očekujemo Vaše radove!

Možda je strip koji prikazuje dijete i tekst "Rok za prijavu radova je 14.06.2021. Izradi strip na temu "Superjunak A" počasti svoj razred pizzom na zadnji dan škole! Na natječaj se mogu prijaviti svi učenici osnovnih škola. Sponzori natječaja Su: Pizzeria UNO Piterija Slasni Zalogaj. plávi cvijet Radovi se šalju na mail: strip@plavicvijet.hr na adresu Udruga Plavi cvijet Baruna Trenka 2A, 35000 Slav. Brod"